Καλωσορίσατε στην MoMedical, τον ηγέτη στον τομέα των ιατρικών αναλωσίμων. Είμαστε μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας, αξιόπιστων και προσιτών ιατρικών αναλωσίμων για την υποστήριξη της ιατρικής περίθαλψης σε όλη την Ελλάδα.

Στην MoMedical, κατανοούμε τη σημασία της ποιότητας στην ιατρική περίθαλψη. Γι’ αυτό, εργαζόμαστε ακούραστα για να προσφέρουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και απόδοσης.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουμε και είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την MoMedical για τις ιατρικές σας ανάγκες. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα της πορειας σας

Είμαστε μια νεοσύστατη επιχείρηση που εδρεύει στο Αγρίνιο με άμεσο αντικείμενο την  εισαγωγή, εμπορία και διάθεση ιατρικών αναλώσιμων και ειδών.

Η αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε την υψηλότερης ποιότητας σειρά ιατρικού εξοπλισμού, αξεσουάρ και αναλώσιμων. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις τεχνικές και οικονομικές σας απαιτήσεις, επεκτείνουμε συνεχώς τη γκάμα μας με καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Είμαστε προσηλωμένοι στο να μπορούμε να σας παρουσιάζουμε μια προσαρμοσμένη προσφορά προϊόντων σε συνδυασμό με μια ανταγωνιστική τιμη. Η προσπάθειά μας για τελειότητα είναι η καλύτερη εγγύηση για τη συνεργασία που θέλουμε να οικοδομήσουμε με τους πελάτες μακροπρόθεσμα. Για να το πετύχουμε αυτό, επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές μας, αξιολογούμε τα προιοντα και παρακολουθούμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Κλείσιμο
Καταχώριση

Ελλάδα

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Χαμένος κωδικός πρόσβασης

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

Κλείσιμο
καλάθι αγορών